Taart II

Ingrediënten

10
 
1 kilo
150 gram
2
1 bekertje
2 ons
 1 bosje
5 plakjes 

 

 Gedroogde abrikozen[natuurwinkel]
 Asperges
 Zachte geitenkaas
 Eieren
 Crème fraîche
 Rauwe ham
 Peterselie
 Bladerdeeg
 Paneermeel
 Boter
 Zout
 Peper

Voorbereiding

De abrikozen in stukjes snijden en de asperges schillen en koken. De geitenkaas in blokjes snijden en de taartvorm invetten en bekleden met bladerdeeg.

Bereiding

De crème fraîche loskloppen met eieren, 2 eetlepels cognac, geitenkaas, peterselie, zout en peper toevoegen. De oven op 200 graden voorverwarmen. De paneermeel over de deegbodem strooien en de asperges over het deeg verdelen. Verdeel de ham en abrikozen eroverheen. Schep het kaasmengsel erover en laat het geheel in de oven garen  in ongeveer 45 minuten. 

Vorige Startpagina Terug Volgende

©Siejokee 2001