|
Ingrediënten
10
1 kilo
150 gram
2
1 bekertje
2 ons
1 bosje
5 plakjes
|
Gedroogde abrikozen[natuurwinkel]
Asperges
Zachte geitenkaas
Eieren
Crème fraîche
Rauwe ham
Peterselie
Bladerdeeg
Paneermeel
Boter
Zout
Peper |
|
Voorbereiding
De abrikozen in stukjes snijden en de asperges schillen en koken.
De geitenkaas in blokjes snijden en de taartvorm invetten en bekleden met bladerdeeg. |
|
|
Bereiding
De crème fraîche loskloppen met eieren, 2 eetlepels cognac, geitenkaas,
peterselie, zout en peper toevoegen. De oven op 200 graden
voorverwarmen. De paneermeel over de deegbodem strooien en de asperges over het deeg
verdelen. Verdeel de ham en abrikozen eroverheen. Schep het kaasmengsel
erover en laat het geheel in de oven garen in ongeveer 45 minuten.
|
|
|
|
©Siejokee 2001
|