Ingredienten
1 |
prei |
|
4 porties | ||
Voorbereiding Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien Schil de asperges, snijd ze in kleine stukjes en kook ze in een laagje kokend water met een snufje zout in ca. 15 minuten gaar. Afgieten en laten uitlekken Verwarm de oven voor op 200°C Bekleed een lage aardewerken taartvorm (ca. 20 cm ø) met het bladerdeeg. Prik met een vork hier en daar gaatjes in de bodem |
||
Bereiding |
||
TIP:
Voorgerecht: Geef vooraf een kervelsoep van lichtgebonden vleesbouillon met veel fijngehakte kervel erdoor. Nagerecht: Wentelteefjes: oude witte boterhammen, gedoopt in een mengsel van een losgeklopt ei met een scheutje melk en wat kaneel, in de boter goudbruin gebakken, met plakjes sinaasappel erbij. Makkelijk en lekker als dessert. |
||
Laatst
gewijzigd op: 19.09.2001
|