|
Ingrediënten
1 kilogram
100 gram
1
|
Asperges
Boter
Ei
Zout
Peper
Kervel
Bieslook
Peterselie
Paneermeel |
Hoofdgerecht
voor
4 personen |
Voorbereiding
Schil de asperges zorgvuldig, snijd ze allemaal op dezelfde lengte af.
|
|
|
Bereiding Breng een pan water met zout en een lepeltje suiker aan de kook. Laat hierin de asperges 20 minuten koken. Kook ondertussen het ei in tien minuten hard. Was wat kervel, peterselie en bieslook en hak alles fijn. Beboter een ovenvaste schaal. Laat de asperges uitlekken en leg ze op de schaal. Hak het ei fijn. Smelt de boter in een pan en laat ze lichtbruin worden. Doe er dan het paneermeel in, de kruiden en het gehakte ei. Geef er zout en peper bij. Meng goed op het vuur en schenk het mengsel over de asperges. Serveer meteen.
|
|
Laatst
gewijzigd op: 29-03-02
©Siejokee 2001
|