op Pitabroodjes

Tussendoortje

Ingrediënten


3 plakjes
2 eetlepels
250 ml
100 gram

 

 pitabroodjes
ham
 crème fraîche
 melk
 Maasdam in plakjes
gekookte asperges

6 stuks
Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 150 graden C 

Bereiding

Giet de asperges af en  snijd ze doormidden. Halveer de plakjes ham.

Snijd de pitabroodjes voor 2/3 open; besmeer de binnenkant met de crème fraîche. Vul de broodjes met de ham, de asperges en de kaas; zorg dat het vulsel niet uit de broodjes steekt. Besprenkel de broodjes met enkele druppels water en leg ze op een bakplaat. Bak de broodjes in ca. 6 minuten knapperig; de kaas is dan gesmolten.

Vorige Startpagina Terug Volgende

Laatst gewijzigd op: 05-01-02
©Siejokee 2001