|
Ingrediënten
500 gram
1 dl
sap van 1
8 dunne plakjes in stukjes
versgemalen
|
Asperges (Wit of Groen)
Olijfolie
Citroen
Pecorinoschaafsel
Pancetta
Zeezout
Zwarte Peper
|
4-6
personen |
Voorbereiding
Schil en was de asperges. Snijd de onderkant
weg. |
|
|
Bereiding
Kook de asperges totdat het maar nog wel knapperig zijn. Spoel ze af met
koud water en dep ze droog met keukenpapier. Giet voor de dressing
het citroensap in een kom. Schenk geleidelijk de olie erbij en laat het
geheel al roerend wat indikken.
Breng de dressing op smaak met zout en peper.
Giet de dressing over de asperges en serveer ze met het
pecorinoschaafsel en de stukjes pancetta.
|
|
Laatst
gewijzigd op:
14-04-04
©Siejokee 2001
|