pecorino en pancetta

Ingrediënten

500 gram
1 dl
sap van 1

8 dunne plakjes in stukjes
versgemalen
 

 

Asperges (Wit of Groen)
Olijfolie
Citroen
Pecorinoschaafsel
Pancetta
Zeezout
Zwarte Peper

4-6 personen
Voorbereiding

Schil en was de asperges. Snijd de onderkant weg.

Bereiding

Kook de asperges totdat het maar nog wel knapperig zijn. Spoel ze af met koud water en dep ze droog met keukenpapier. Giet voor de dressing  het citroensap in een kom. Schenk geleidelijk de olie erbij en laat het geheel al roerend wat indikken.
Breng de dressing op smaak met zout en peper.
Giet de dressing over de asperges en serveer ze met het pecorinoschaafsel en de stukjes pancetta.

Vorige Startpagina Terug Volgende

Laatst gewijzigd op: 14-04-04
©Siejokee 2001