Rolletjes

Een heerlijk recept voor een gedistingeerd borrelhapje voor 4 personen

Ingrediënten

100 gram
100 gram
1
2 eetlepels
1 eetlepel
 1 teentje 
1 mespuntje
0,5 theelepeltje

 

 Groene asperges
 Rauwe ham 
 Kippenbouillontablet
 Olijfolie
 Rode wijnazijn
 Fijngehakte knoflook
 Tijm
 Paprikapoeder
 Peper en zout 

Voorbereiding

Snijd een klein stukje van de asperges af en kook ze in water met het bouillontablet in circa vier minuten beetgaar. Laat ze goed uitlekken.

Bereiding

Klop een marinade van de olijfolie, de azijn, de knoflook, de tijm, het paprikapoeder en wat peper en zout. 
Schenk de marinade over de nog warme asperges. Laat de asperges in de marinade afkoelen. Neem de asperges uit de marinade en laat ze uitlekken. Omwikkel telkens drie asperges met een plakje ham..

Vorige Startpagina Terug Volgende

©SiejoKee 2001