|
Ingrediënten
12 stuks
12 stuks
150 gr
30 gr
30 gr
1 half bosje |
asperges AA
groene asperges
Hollandse garnaaltjes
gedroogde tomaatjes
zwarte olijven
hart van de frisee-sla
hart van de kropsla
fijne cresson
iets kervel
iets bieslook
tomatenvinaigrette |
|
Voorbereiding
Schil de asperges met behulp van een dunschiller van achter de kop naar het uiteinde. Snijd het kontje eraf en kook de asperges beetgaar in water, zout en boter. Schil de groene asperges en blancheer deze kort in water en zout |
|
|
Bereiding
Was de slasoorten en centrifugeer deze droog. Snijd de asperges in gelijke stukjes en leg deze op bord. Maak de sla aan met de tomatenvinaigrette en maak het bord af met de andere ingrediënten. Lepel de tomatenvinaigrette hier omheen.
|
|
Laatst
gewijzigd op: 30-04-01
©Siejokee 2001
|