|
Ingrediënten
12
200 gram
2
20
4 eetlepels
6 eetlepels
1 theelepel
0,5 glas
0,5 glaasje
1 paar druppels
1 bosje
|
beetgaar gekookte asperges
gerookte kipfilet
sinaasappels in partjes
Ontvelde druiven
Mayonaise
Slagroom half stijf geklopt
Gembersiroop
Sinaasappelsap
Grand Marnier
citroensap
Rucola |
Voorgerecht
voor
4 personen |
Voorbereiding
Roer de mayonaise, de room en de
gembersiroop door elkaar. Voeg er dan de sinaasappelsap, citroensap en
Grand Marnier toe, totdat een mooie dekkende saus is verkregen. Houd van
de sinaasappelpartjes 8 stukjes apart voor garnering. Snijd de koude
kipfilets en de asperges in partjes. Houd wat aspergepartjes
apart. |
|
|
Bereiding
Meng nu voorzichtig de kip met de asperges, de druiven en de overige
sinaasappelpartjes. Verdeel de rucola over 4 mooie cocktailglazen en
schep hierop het kipmengsel. Bedek met de saus en garneer met
sinaasappelpartjes en aspergepunten,
|
|
Laatst
gewijzigd op: 10-04-05
©Siejokee 2005
|