Asperge Cocktail

Ingrediënten

12
200 gram
2
20
4 eetlepels
6 eetlepels
1 theelepel
0,5 glas
0,5 glaasje
1 paar druppels
1 bosje 

 

beetgaar gekookte asperges
gerookte kipfilet 
sinaasappels in partjes
Ontvelde druiven
Mayonaise 
Slagroom half stijf geklopt
Gembersiroop
Sinaasappelsap
Grand Marnier
citroensap
Rucola 

Voorgerecht voor 4  personen
Voorbereiding

Roer de mayonaise, de room en de gembersiroop door elkaar. Voeg er dan de sinaasappelsap, citroensap en Grand Marnier toe, totdat een mooie dekkende saus is verkregen. Houd van de sinaasappelpartjes 8 stukjes apart voor garnering. Snijd de koude kipfilets en  de asperges in partjes. Houd wat aspergepartjes apart.

Bereiding

Meng nu voorzichtig de kip met de asperges, de druiven en de overige sinaasappelpartjes. Verdeel de rucola over 4 mooie cocktailglazen en schep hierop het kipmengsel. Bedek met de saus en garneer met sinaasappelpartjes en aspergepunten,

Vorige Startpagina Terug Volgende

Laatst gewijzigd op: 10-04-05
©Siejokee 2005