Webpagina van Nel en Joop Klaassen

Wij hopen U hier nog vaak te zien! 

Wij, Joop Klaassen en Nel Klaassen-van der Plas zijn actieve vutters en wonen in Maassluis.

Joop heeft ruim 33 jaar gewerkt in het computercentrum van het "Ministerie van Defensie" en heeft o.a. gewerkt als programmeur, systeemontwerper en projectleider en heeft met heel veel plezier de ontwikkelingen in de automatisering meegemaakt. Joop is gehuwd met Nel en zij hebben twee kinderen gekregen. Marjon woont in Odijk en André woont in Maassluis.  Joop heeft de computer als hobby. Met ingang van 2 februari 2002 is onder de paraplu van de "Stichting Ouderenwerk Maassluis" de "Senioren Computer Club Maassluis" opgericht. Op dinsdagmorgen en op vrijdagmiddag is er gelegenheid uw computerkennis te vergroten en vragen te stellen aan een aantal vrijwilligers die deze nieuwe computerclub willen runnen. We komen samen in een van de zalen van "De Vloot". Joop is ook vrijwilliger bij de stichting SeniorWeb als ambassadeur en docent. Vrijwilligers van SeniorWeb geven computercursussen voor 50 plussers en de belangrijkste sponsor is de Rabobank.

Gratis aanmelden bij searchengines.

Kamperen doen we ook graag en we gaan elk jaar een aantal weken naar Frankrijk. We kamperen daar bijna altijd in het zuiden, bij voorkeur in de Provence of de Auvergne. Joop maakt natuurlijk een vakantiefilm. Zingen doen we ook, en dat doen we in het zangkoor van het "Apostolisch Genootschap".  De Stichting Wiegendood dragen wij een warm hart toe en inlichtingen kunt u opvragen via Reinier Hopmans. 


            & Nel schildert met olieverf en werkt graag met klei. Het fijnschilderen bij "Galerie de Duig" in Vlaardingen heeft zij afgesloten en zij volgt nu in Rotterdam schilderlessen om weer een nieuwe ervaring op te doen. In 1996 ontving zij een eervolle vermelding voor haar schilderij "Liefdeloos" in de landelijke wedstrijd van "Talens Palet". Zij heeft enkele malen meegedaan met een schildercursus bij "Artedu" een organisatie uit Eindhoven die in Frankrijk een ruim aanbod van allerlei cursussen heeft.


Senior ComputerClub Maassluis opgericht!

De stichting, Ouderenwerk Maassluis (SOM) heeft in samenwerking met de ouderenbonden en SeniorWeb Maassluis de Senioren ComputerClub Maassluis (SCCM) opgericht. We komen op de dinsdagmorgen van 9.30 tot 12 uur en de vrijdagmiddag van 13.30 to 16 uur bijeen. Elke 50 plusser van Maassluis kan zich als lid laten inschrijven. De SCCM verwacht wel dat de 50 plusser een basiscursus pc gebruik heeft gevolgd voordat zij lid kunnen worden, het gaat namelijk om bijscholing, het aanleren van nieuwe vaardigheden of het oplossen van problemen in de thuissituatie rond de pc. De contributie, 36 euro per jaar, mag per kwartaal worden voldaan (9 euro). Wilt u tussentijds stoppen, dan kan dat, maar u moet wel 3 maanden van te voren opzeggen. Wilt u tijdelijk stoppen dan moet u toch de contributie van het betreffende kwartaal betalen. Uitgezonderd bij langdurige ziekte. De SCCM werkt samen met de "Computerclub Maassluis" Deze club komt elke 1e donderdagavond bijeen in de Koningshof vanaf 19.30 uur.

Inschrijven kan telefonisch via 010-5911538 of via een e-mail: J.C.Klaassen@kabelfoon.nl


Statistische informatie :           

Kijk ook eens op:

Onze zoon zijn Homepage of op,

Kabelfoon, en Software voor Windows en HTML, en

Kopen of Verkopen van allerlei zaken.

Indien u een berichtje wil sturen e-mail naar Joop@jcklaassen.com


Bijgewerkt op: 18 februari 2002.