| |
Meng
de koriander, de gehakte pepers, knoflook, koriander wortel en gember in
een keukenmachine of blender. Verhit de olie in een wok of grote
braadpan. Roerbak hierin de gemaakte pasta boven middelmatig vuur
ongeveer 30 seconden. Roer er de oestersaus en de vissaus door. Voeg de
mosselen en de kippenfond toe. Bedek de pan en laat deze ongeveer koken
totdat de mosselen open zijn gegaan. Proef of er misschien extra vissaus
nodig is om de smaak in balans te brengen. Roer er de basilicum en
korianderblaadjes door. Meteen opdienen.
TIP:
Heerlijk met wat witte rijst en
een glas Japans bier! |
Ingredienten |
1
pond mosselen
2 teentjes knoflook
3 Thaise pepers
1 eetl. gehakte
korianderwortel
1 theel. vers gehakte gember
3 eetl. olijfolie
2 eetl. oestersaus
1 eetl. vissaus
1
kop kippenfond
3
eetl. gehakte Thaise basilicum
|
Bron
: Internet USA (en een beetje van SiejoKee)
|