Thais

 

Omhoog

Meng de koriander, de gehakte pepers, knoflook, koriander wortel en gember in een keukenmachine of blender. Verhit de olie in een wok of grote braadpan. Roerbak hierin de gemaakte pasta boven middelmatig vuur ongeveer 30 seconden. Roer er de oestersaus en de vissaus door. Voeg de mosselen en de kippenfond toe. Bedek de pan en laat deze ongeveer koken totdat de mosselen open zijn gegaan. Proef of er misschien extra vissaus nodig is om de smaak in balans te brengen. Roer er de basilicum en korianderblaadjes door. Meteen opdienen.

 

TIP: Heerlijk met wat witte rijst en een glas Japans bier!

 

Ingredienten

1 pond mosselen
2 teentjes knoflook
3 Thaise pepers
1 eetl. gehakte korianderwortel
1 theel. vers gehakte gember
3 eetl. olijfolie
2 eetl. oestersaus
1 eetl. vissaus
1 kop kippenfond
3 eetl. gehakte Thaise basilicum 

Bron : Internet USA (en een beetje van SiejoKee)

 

 


Copyright © 2006 SiejoKee