Tapas Mejillones

 

Omhoog

Kook de mosselen in een pan met de bodem bedekt met een flinke scheut olijfolie, de grof gesneden ui en knoflook en witte wijn totdat de mosselen open zijn. Laten afkoelen en mosselen van schelpen ontdoen. 
Maak een vinaigrette van de gesnipperde ui, 2 tenen knoflook, parika's, peterselie, 10 eetlepels olijfolie en azijn. Laat de mosselen in de vinaigrette marineren en dien ze koud in schoteltjes op.
Ingredienten

1 kg mosselen
2 kg mosselen 
10 eetlepels olijfolie
 2 glazen witte wijn
 1 grofgesneden ui 
2 tenen knoflook 
1/4 gele paprika 
1/4 rode paprika 
1/4 groene paprika 
2 eetlepels peterselie
10 eetlepels olijfolie 

5 eetlepels witte azijn 
0,5 gesnipperde ui 
2 tenen fijngehakte knoflook

Bron : Brabants Dagblad

 

 


Copyright © 2006 SiejoKee