| |
Kook
de mosselen in een pan met de bodem bedekt met een flinke scheut
olijfolie, de grof gesneden ui en knoflook en witte wijn totdat de
mosselen open zijn. Laten afkoelen en mosselen van schelpen
ontdoen.
Maak een vinaigrette van de gesnipperde ui, 2 tenen knoflook, parika's,
peterselie, 10 eetlepels olijfolie en azijn. Laat de mosselen in de
vinaigrette marineren en dien ze koud in schoteltjes op. |
Ingredienten |
1 kg mosselen
2 kg mosselen
10 eetlepels olijfolie
2 glazen witte wijn
1 grofgesneden ui
2 tenen knoflook
1/4 gele paprika
1/4 rode paprika
1/4 groene paprika
2 eetlepels peterselie
10 eetlepels olijfolie
5 eetlepels witte azijn
0,5 gesnipperde ui
2 tenen fijngehakte knoflook
|
Bron
: Brabants Dagblad
|