| |
Verhit
in een grote pan de olijfolie en laat hierin de bieslook 2 minuten
smoren. Voeg de mosselen toe en laat deze 1 minuut koken. Schenk de wijn
erbij en wanneer alles weer begint te koken, voeg dan de chilipoeder, de
mosterd, de helft van de gehakte peterselie en een kopje water toe. Laat
dit ongeveer 3 minuten koken. Voeg het citroensap, de fetakaas en de
rest van de peterselie toe. Niet roeren, maar schud de pan om alle
ingrediënten te mengen. Haal de pan van de kookplaat, proef en voeg
eventueel zout toe. Laat alles afkoelen tot een lauwe temperatuur
|
Ingredienten |
1/4 kopje olijfolie
5-6 bieslook
1 kg mosselen
1 theelepel Dijon mosterd
1,5 kop gehakte peterselie
1/2 kopje water
2-3 eetlepels citroensap
1 kopje fijn gekruimelde feta kaas
zout |
Bron
: De
Slegte
|