Saganaki

 

Omhoog

Verhit in een grote pan de olijfolie en laat hierin de bieslook 2 minuten smoren. Voeg de mosselen toe en laat deze 1 minuut koken. Schenk de wijn erbij en wanneer alles weer begint te koken, voeg dan de chilipoeder, de mosterd, de helft van de gehakte peterselie en een kopje water toe. Laat dit ongeveer 3 minuten koken. Voeg het citroensap, de fetakaas en de rest van de peterselie toe. Niet roeren, maar schud de pan om alle ingrediënten te mengen. Haal de pan van de kookplaat, proef en voeg eventueel zout toe. Laat alles afkoelen tot een lauwe temperatuur 

 

Ingredienten 1/4 kopje olijfolie
5-6 bieslook
1 kg mosselen
1 theelepel Dijon mosterd
1,5 kop gehakte peterselie
1/2 kopje water
2-3 eetlepels citroensap
1 kopje fijn gekruimelde feta kaas
zout

Bron : De Slegte

 

 


Copyright © 2006 SiejoKee