| |
Bak
de ui en de groene peper licht in de olijfolie totdat ze zacht zijn.
Voeg de knoflook toe en bak deze licht mee, maar let op dat ie niet
verbrand. Voeg het water, de tomatenpuree,citroensap en tabasco toe en
laat dit 15 minuten sudderen. Voeg de mosselen toe en breng dit alles
aan de kook en laat het in de afgedekte pan garen totdat de schelpen
open staan.
Serveer
het gerecht met knoflookbrood om in de saus te deppen.
TIP:
je
geniet maximaal met een glaasje Pinot Blanc |
Ingredienten |
1 kg mosselen
1 kleine
fijngehakte ui
3 eetl. kleine fijngehakte
groene pepertjes
2 eetl. olijfolie
6 grote fijngehakte teentjes knoflook
1/2 kop water
1/2
kop tomatenpuree
1,5
theel. citroensap
8
druppels Tabasco
|
Bron
: Internet USA
|