Big Don's

 

Omhoog

Bak de ui en de groene peper licht in de olijfolie totdat ze zacht zijn. Voeg de knoflook toe en bak deze licht mee, maar let op dat ie niet verbrand. Voeg het water, de tomatenpuree,citroensap en tabasco toe en laat dit 15 minuten sudderen. Voeg de mosselen toe en breng dit alles aan de kook en laat het in de afgedekte pan garen totdat de schelpen open staan.

Serveer het gerecht met knoflookbrood om in de saus te deppen.

TIP: je geniet maximaal met een glaasje Pinot Blanc

Ingredienten


1 kg mosselen
1 kleine fijngehakte ui
3 eetl. kleine fijngehakte groene pepertjes
2 eetl. olijfolie
6 grote fijngehakte teentjes knoflook
1/2 kop water
1/2 kop tomatenpuree
1,5 theel. citroensap
8 druppels Tabasco

Bron : Internet USA

 

 


Copyright 2006 SiejoKee