Zeevruchten Salade

 

Omhoog

Voorbereiding:

Meng de gekookte mosselen met de garnalen en in reepjes gesneden gerookte forelfilet. Snijd de uitjes in smalle ringetjes en meng de helft ervan door de vis. Verdeel de sla over 4 borden of kommen. Schep het vismengsel erop

 

Bereiding:

Snijd de gedroogde tomaten in stukjes. Meng ze met alle andere ingrediënten van de dressing. Voeg als de dressing dik is wat van de olie van de tomaten toe. Giet de dressing over de zeevruchten en strooi de rest van de uiringetjes erover.

 

TIP:  Lekker met geroosterd casinobrood en boter
Heel lekkermet een glaasje Fino (dry) sherry, een droge Spaanse of Italiaanse wijn of een droge rosé uit Spanje.


Ingredienten







Voor de dressing

200 gram gekookte mosselen
150 gram gekookte garnalen
100 gram gerookte forelfilet
2 lente-/bosuitjes
150 gram gemengde bladsla



6 gedroogde tomaten op olie
1,5 dl mayonaise
klein blikje tomatenpuree
2 theelepels worcestersauce
10 druppels tobasco
2 eetlepels kappertjes
1 theelepel mosterd
2 eetlepels sherry

 

 

 


Copyright © 2006 SiejoKee