Voorgerecht
voor
2
personen
|
Ingrediënten
6 stuks
1 kleine
2 eetlepels
1 eetlepel
225 gram
|
Asperges groen of wit
Meloen
Notenolie
Citroensap
Krab |
|
Voorbereiding
Maak de asperges schoon en halveer ze. Kook de toppen van de asperges in kokend water in ca. 5 min. gaar, giet ze af en laat ze afkoelen. |
|
|
Bereiding
Snijd de meloen doormidden, haal met een lepel de zaadjes eruit en steek met een aardappelboortje zoveel mogelijk bolletjes uit het vruchtvlees. Klop van de notenolie en het citroensap een vinaigrette.
|
Presentatie
Meng de krab met de meloenbolletjes asperges en de vinaigrette. Verdeel vlak voor het serveren het mengsel over de meloenhelften.
|
|
|
TIP:
Geef er warm stokbrood bij.
|
|
©Siejokee 2001
|