Feta en Spinazie

Een bij- of tussengerecht voor 4 personen

Ingrediënten

2 gele
2
500 gram
100 gram
100 gram
 
2 eetlepels 
4 eetlepels
1 eetlepel
4 theelepeltjes 

 

 Paprika 
 Bosuitjes
 Asperges (groene)
 Spinazie
 Feta
 Kruidenazijn 
 Olijfolie 
 Verse dragon 
 Dragon mosterd 
snufje zout 
zwarte gemalen peperkorrels

Voorbereiding

Maak de asperges schoon en snijd ze in drieën. Kook de asperges in ruim kokend water met zout in circa vier minuten beetgaar

Bereiding
Maak  de paprika schoon en snijd hem in ringen. Snijd het bosuitje in dunne ringetjes. Was de spinazie en verwijder de steeltjes. Laat de spinazie in het vergiet goed uitlekken. Snijd ondertussen de feta in blokjes.  Laat de asperges in de zeef uitlekken. Klop de azijn, mosterd en olie met het zout en wat peper tot een sausje. Roer de dragon erdoor. 

Presentatie

Verdeel de spinazie, paprikaringen, asperges en feta over de borden. Schenk de dressing erover en strooi de uiringetjes erover. 

TIP Dit gerecht is lekker met bijvoorbeeld geroosterde pitabroodjes.

Vorige Startpagina Terug Volgende

©Siejokee 2001