|
Ingrediënten
500 gram
2 eetlepels
2 eetlepels
250 ml
170 gram
|
Asperges
Boter
Bloem
Melk
Brie (zonder rand)
Zout
Nootmuskaat
Peper |
Voorgerecht
voor
4 a 6 personen |
Voorbereiding
Maak de asperges schoon. Snijd de kaas
in stukjes. |
|
|
Bereiding
Kook de asperges beetgaar. Smelt de boter in een pan op middelmatig vuur
en roer de bloem er doorheen. Laat dit ongeveer 2 minuten garen en voeg
de melk al roerende toe. Breng dit onder voortdurend roeren aan de kook.
Voeg de gesneden kaas toe aan dit mengsel en blijf roeren tot de kaas
gesmolten is. Breng de saus op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Schep de saus over de gekookte asperges.
|
|
Laatst
gewijzigd op: 29-03-02
©Siejokee 2001
|