|
Ingrediënten
1
1,5 a 2 kg
1
1,25 liter
500 ml
4 eetlepels
4 eetlepels
2 theelepels |
Middelgrote ui
Asperges
Rode peper
Witte wijnazijn
Water
Suiker
Inmaak specerijen
Zeezout |
|
Voorbereiding
Maak de uien, pepers en asperges schoon.
Plaats diverse schijven ui op de bodem van
twee 1 liter wekpotten.
Zet de asperges met de kop naar boven in de
potten. |
|
|
Bereiding
Plaats tussen de asperges de in smalle reepjes gesneden pepers. Doe de
overige ingredienten in een kookpan en verhit deze boven middelmatig
vuur gedurende 10 minuten. Schenk de inhoud van de pan in de 2 potten,
en laat ongeveer 1 cm ruimte over bij de rand. Sluit de potten volgens
de gebruiksaanwijzing en verhit de potten (of flessen) ongeveer 20
minuten in kokend water.
|
|
Laatst
gewijzigd op: 24-04-01
©Siejokee 2001
|