|
Ingrediënten
50
gr
1 dl
2 dl
0,5 dl
0,5 dl
15 gr
15 gr
20 gr
20 gr
600 gr
300 gr
4
|
Ui gesnipperd
Azijn
Zonnebloemolie
Olijfolie
Notenolie
Mosterd
Bieslook
Pijnboompitten
Honing
Asperges
Gerookte zalm
schijfjes Citroen
Sla Lollo Rosso/Biondo |
|
Voorbereiding
Asperges schillen en op klassieke wijze afkoken en af laten
koelen. |
|
|
Bereiding
Mosterd en azijn mengen, oliën toevoegen,goed
mengen, honing, bieslook, ui en pitten toevoegen. Asperges +- 4 uur
inleggen in vinaigrette. Op bord dresseren met sla, asperges halveren en op bord schikken. Bedekken met gerookte zalm, zodat helft asperges nog zichtbaar is. Citroentjes erbij.
|
|
Laatst gewijzigd op: 12-05-01
©Siejokee 2001
|