Omelet

Ingredienten

20 stuks
1 kg
8
  

 

 

asperges AA, 
verse zalm, 
graseitjes, 
peper, 
zout, 
scheutje room

Voorbereiding

Schil de asperges met behulp van een dunschiller van achter de kop naar het uiteinde. 
Snijd het kontje eraf en kook de asperges beetgaar in water, zout en boter.

Bereiding

Snijd een dunne plak zalm en rol daar 5 asperges in en leg dit in een beboterde 
ovenschaal. Zet de schaal in de oven op circa 140 graden, circa 6 minuten. 
Maak ondertussen het roereitje met een scheutje room, peper en zout. 
Leg de asperges op bord en lepel het roereitje ernaast. 

TIP:  een fris pintje wit bier van Hoegaarden

Vorige Startpagina Terug Volgende

Laatst gewijzigd op: 24.04.2001
©Siejokee 2001