|
Ingredienten
9
1 bosje
1 eetlepel
1 mespunt
12
|
Eieren
peterselie
boter
Nootmuskaat
mooie Asperges
zout |
|
Voorbereiding
Kook de asperges gaar en snijd ze, gerekend vanaf de kop,
af op 7 cm lengte (de rest kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor
een asperge-velouté). Was de peterselie en snijd ze grof. |
|
|
Bereiding
Verwarm een smeedijzeren pan lichtjes voor en doe er de boter in. Klop intussen de eieren met het zout en de
nootmuskaat.Stort de eieren in de pan en meng ze met twee vorken onder voortdurend schudden met de pan. Voeg er de
asperges en de peterselie aan toe en rol dan de omelet op met
behulp van de vorken. Schud de omelet even op en draai ze om op een voorverwarmde en beboterde schotel. Serveer de
omelet on middellijk op verwarmde borden. De omelet moet vast zijn aan de
buitenkant en romig binnenin.
|
|
|
Laatst
gewijzigd op: 24-04-01
©Siejokee 2001
|