Omelet & Zalm

Ingredienten


1 bosje
1 eetlepel 
1 mespunt 
12  

 

 

Eieren
peterselie
boter
Nootmuskaat
mooie Asperges
zout

Voorbereiding

Kook de asperges gaar en snijd ze, gerekend vanaf de kop, 
af op 7 cm lengte (de rest kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor
een asperge-velouté). Was de peterselie en snijd ze grof.

Bereiding

Verwarm een smeedijzeren pan lichtjes voor en doe er de boter in. Klop intussen de eieren met het zout en de nootmuskaat.Stort de eieren in de pan en meng ze met twee vorken onder voortdurend schudden met de pan. Voeg er de asperges en de peterselie aan toe en rol dan de omelet op met 
behulp van de vorken. Schud de omelet even op en draai ze om op een voorverwarmde en beboterde schotel. Serveer de omelet on middellijk op verwarmde borden. De omelet moet vast zijn aan de buitenkant en romig binnenin.

TIP:  een fris pintje wit bier van Hoegaarden

Vorige Startpagina Terug Volgende

Laatst gewijzigd op: 24-04-01
©Siejokee 2001