met Zalm

Ingrediënten

1 kilogram 
250 gram 
half takje 
1
60 gram 
sap van 1
5 eetlepels 

 

Asperges
Gerookte zalm
Basilicum
Sjalot
Boter
 Sinaasappel
Room
Citroensap
Peper
Zout

Voorbereiding

De asperges wassen en schillen. De gerookte zalm en basilicum fijn hakken en mengen met het citroensap en de peper.

Bereiding

De asperges in zout water in ongeveer 20 minuten gaar koken. Voor de saus de sjalotten fijn snijden in 10 gram boter licht fruiten. Sinasappelsap toevoegen en in een pan zonder deksel laten indampen. 50 Gram boter in kleine stukjes toevoegen en hierna de room toevoegen. De saus met zout en peper op smaak brengen.

Presentatie

De uitgelekte asperges met zalm en saus opdienen.

Lekker met nieuwe aardappelen !!            TIP

 

Vorige Startpagina Terug Volgende

Laatst gewijzigd op: 24-04-01
©Siejokee 2001