|
Ingrediënten
1 kilogram
250 gram
half takje
1
60 gram
sap van 1
5 eetlepels
|
Asperges
Gerookte zalm
Basilicum
Sjalot
Boter
Sinaasappel
Room
Citroensap
Peper
Zout |
|
Voorbereiding
De asperges wassen en schillen. De gerookte zalm en basilicum fijn hakken en mengen met het citroensap en de peper. |
|
|
Bereiding
De asperges in zout water in ongeveer 20 minuten gaar koken. Voor de saus de sjalotten fijn snijden in 10 gram boter licht fruiten. Sinasappelsap toevoegen en in een pan zonder deksel laten indampen. 50 Gram boter in kleine stukjes toevoegen en hierna de room toevoegen. De saus met zout en peper op smaak brengen.
|
Presentatie
De uitgelekte asperges met zalm en saus opdienen.
|
|
|
Lekker met nieuwe aardappelen !!
TIP
|
|
Laatst
gewijzigd op: 24-04-01
©Siejokee 2001
|