Calla4all B.V. heeft een aantal zeer betrouwbare cultivars geselecteerd uit een lokaal veredelingsprogramma en van een programma op het Zuidelijk Halfrond. Er is jarenlang geselecteerd op een verhoogde weerstand tegen verschillende bodemziekten. Daarnaast kunnen deze cultivars ook warme omstandigheden zeer goed verdragen.


Ambiance « is een Z.aethiopica met een traditionele uitstraling. Groen blad zonder spikkels, maar gezegend met een heerlijke geur. De grote bloemen zijn bijna rond en spierwit


Avalanche « heeft een heerlijk zoete geur. Het blad heeft decoratieve spikkels, waardoor de plant uitermate geschikt is als kamer-, kuip- of tuinplant. Als de plant uitgebloeid is kan de plant in de tuin geplant worden en uw bloementuin een mooi accent geven. In het voorjaar wordt deze plant in een 17cm pot aangeboden op de Nederlandse veilingen.

Avalanche«  is zeer goed te gebruiken als snijbloem. Nederlandse snijbloemenkwekers oogsten snijbloemen het gehele jaar door. Iets wat bij de bestaande cultivars nagenoeg onmogelijk was in de praktijk. Kortom een zeer multifunctionele cultivar.


Blondy « is een Zantedeschia aestive, met veel Z.albomaculata in haar genen. Een mooi gevormde kelk op een zeer stevige steel. De kelk is roomwit met een donkere keel.


Florence « is een nieuwe cultivar welke in juni 2009 als snijbloem ge´ntroduceerd is op FloraHolland. 'Florence' is een kleinbloemige aethiopica met mooie witte bloemen op een stevige steel. 'Florence' heeft smaller blad dan andere cultivars van Z.aethiopica en is hierdoor wat dikker te planten dan gebruikelijk. Hierdoor is de bloemproductie per M2 meer dan goed te noemen. De kleine witte bloem op de stevige steel is een antwoord op de slappe stelen van Crystal Blush, waarbij de spathe van wit naar roze veranderd. Bloemen van 'Florence' blijven op de vaas echt wit.

In 2009 en 2010 zijn er proeven gedaan met 'Florence' als potplant. De resultaten zijn veelbelovend. Een mooie compacte plant met zeer veel bloemen per pot. Zonder chemische groeiregulatoren een goed resultaat. In het voorjaar van 2011 zal 'Florence' weer aangeboden worden als potplant op de Nederlandse bloemenveilingen.

           


Grace « is qua uiterlijk vergelijkbaar met 'Green Goddess'. 'Grace' is overwegend wit met een donkergroene punt aan de spitse, stevige spathe. Een exclusief karakter en een vaasleven van ruim 6 weken, maakt de bloem zeer geschikt als toepassing in exclusieve boeketten, en als decoratiegroen. 'Grace' is ook als pot-, kuip- en tuinplant te gebruiken.


Totall Touch « is een zachtroze cultivar en heeft de uiterlijke kenmerken van de Zantedeschia rehmannii, echter de steel is veel steviger en de plant is robuuster. De houdbaarheid is zeer goed te noemen. De bloemen zijn erg sterk en bestand tegen langdurig transport. De bloemen worden al enige jaren aangevoerd op de Nederlandse bloemenveilingen.