A  t  e  l  i  e  r    ē   C  h  e  r  u  b  i  j  n
f o r    t h a t    s p e c i a l    t o u c h !
HOME NATURAL PRODUCTS FAIRS CREDENTIALS CONTACT

 ATELIER

 Historic Costumes
 Theme Costumes
 Film Reproductions
 Masks

Enkele jaren geleden opende Petra, met behulp van familie, Atelier Cherubijn. Ze heeft aan de Kunst Academie in Amsterdam gestudeerd en die achtergrond gecombineerd met een groot natuurlijk talent en goed gevoel voor kostuum design resulteert in ongewone ontwerpen van ongewone kwaliteit.

Atelier Cherubijn is gespecialiseerd in historisch accurate kostuums en maskers. Petra maakt kostuums voor particulieren maar ook voor theater en opera. Daarnaast werkt ze regelmatig samen met Barbara van Gelder van Something Extra. Barbara reist ook ieder jaar naar VenetiŽ voor het carnaval en scoort daar hoge ogen met kostuums van Atelier Cherubijn.

Deze Internet site is bedoeld om u een idee te geven van de verschillende mogelijkheden op het gebied van kostuum- en masker design en uitvoering. Het motto van Atelier Cherubijn is niet voor niets : Anything Goes! U kunt het zo gek niet bedenken of Petra weet een manier te verzinnen om schijnbaar onmogelijke ideeŽn toch uit te kunnen voeren en werkelijkheid te laten worden.


Atelier Cherubijn legt uit over kant kragen bij de Delftse Museum Nacht.


|  HOME  |   NATURAL PRODUCTS  |   FAIRS   |   CREDENTIALS   |   CONTACT  |

All contents © 2004-2009 Petra Boonstra. All Rights Reserved, Worldwide.
site design & maintenance by Middle Earth Studio