More Website Templates at TemplateMonster.com!

About Me

Ik ben een man met een positieve en opgewekte instelling die graag praktisch werkt. Mijn werkhouding kenmerkt zich door een ondernemende instelling waarbij ik verantwoordelijkheden niet uit de weg ga. Voor mij staan de belangen van zowel interne als externe klanten vooraan.

Het grafische vak heeft in de afgelopen decennia veel technologische, economische en sociale ontwikkelingen doorgemaakt. Dit vraagt aanpassingsvermogen, de wil en de noodzaak om bij te blijven in deze ontwikkelingen en betrokkenheid met het bedrijf en de daarbij behorende werkzaamheden, en dit is mij goed afgegaan.

Mijn ambitie is een praktijk- en resultaatgerichte baan in een creatieve omgeving. Maar wel een functie waar oog is voor ontwikkelingen en de mogelijkheid tot ontplooing van technologische en creatieve vaardigheden. In dit kader wil ik mij dan ook verder ontwikkelen op multimediale toepassingen waarbij creativiteit een belangrijke factor is.

Mijn competenties zijn: Logisch nadenken, werken volgens regels, zelfstandig zonder daarbij het groepsbelang uit het oog verliezend, kostenbewust zijn, materialen en middelen inzetten en vakdeskundig werken. Kunnen omgaan met spanning, tegenslag en verandering, Leren, leergierig, auto didact, ontdekken en verkennen.

Nevenactiviteiten

Werkzaam als Bestuurslid/secretaris voor de Stichting “Promotie Japanse Popcultuur Nederland”.

Voor deze stichting doe ik PR-werk waaronder het vervaardigen van het druk- en printwerk en organiseren wij jaarlijks een meerdaags festival met zo'n 300 vrijwilligers, de meeste recente editie werd gehouden in het World Forum te Den Haag en trok in dat weekend gerekend over 3 dagen bijna 13000 bezoekers.

hobbies

De muzikale uitingen van de Japanse Popcultuur sluiten ook prima aan bij mijn hobby van het verzamelen van film soundtracks.

En dan zijn er reizen naar Japan, ik ben er nu verscheidene keren geweest, samen met vrienden organiseren we dit als groepsreizen, hierdoor kunnen wij interessante kortingen bedingen en kunnen wij ook aan anderen een goedkope mogelijkheid bieden om Japan te bezoeken, goedkoop is natuurlijk relatief maar in dit geval wel bijzonder concurrerend met professionele reisbureaus.

ZX Certified webmaster


Ik was een actief lid en bestuurslid van de HCC Sinclair Gebruikers Groep. In oktober 2010 heeft het bestuur (waaronder mijzelf) van de HCC-Sinclair besloten om de HCC-sinclair op te heffen, precies 30 jaar na de oprichting van de Sinclair Gebruikers Groep. Dat betekent niet dat mijn liefde voor de Sinclair computers voorbij is. ik speel nog wel met mijn Sinclairs en de ZX Spectrum emulator op de Nintendo DS maken het dat ik de gouden jaren nog steeds onder handbereik heb, waar ik ook ga of sta.