Merry Meet!

Welkom op de website van Heksencafé Vlaardingen. Dit heksencafé is een ontmoetingsplaats voor iedereen die geinteresseerd is in Hekserij, Wicca, Magie, Paganisme, natuurreligies, e.d. Ook is het een plaats waar je, zonder enige
verplichtingen, in contact kunt komen met mensen die jouw interesse voor Hekserij delen.

Heksencafé Vlaardingen vindt elke tweede dinsdag van de maand plaats. Kijk ook eens bij 'Agenda' om te zien of er een speciaal thema is of, of er misschien een verandering van datum plaatsvindt in een van de volgende maanden.

Wanneer het Heksencafé begint en wanneer je kunt eten en drinken krijg je te zien als je in het menu op 'Programma' klikt.

Je kunt op 'Nieuws' klikken voor het laatste nieuws over Heksencafé Vlaardingen. Ook kun je hier artikelen uit de media vinden.

Bij 'Contact' vindt je het adres van en een routebeschrijving naar het heksencafé in Vlaardingen en kun je per e-mail contact opnemen met de organisatie van het cafe. Dit is, als je voor de erste keer een kijkje komt nemen in het café, wel aan te raden.

Kijk ook eens op het 'Cybercafé', waar je ook buiten de tijden van het gewone Heksencafé kunt bijkletsen.

Bij 'Links' kun je terecht voor links van bezoekers van het Heksencafé Vlaardingen, Links over Vlaardingen en nog andere diverse links.

Veel plezier op de website van Heksencafé Vlaardingen, we hopen je gauw eens in het café tegen te komen!