Vakantiehuisje Welkom op de site van onze vakantiewoning aan de Cote d'azur!
Onze vakantiewoning op "le domaine des Pins" in het kort:
* Rustig gelegen op ca. 4 km van de Middellandse Zee, iets ten noorden van het centrum van Frejus
* Voorzien van airconditioning en Wifi-internet
* Een tuin van 50 m2 met een terras met buitenkeuken en eettafel op het zuiden en een terras met louchehoek op het westen
* Gelegen in het autovrije gedeelte van het Domaine
* 40m2 woonoppervlakte. Voorzien van alle gemakken zoals vaatwasser, wasmachine, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, oven en satelliet-TV.

Onze privé vakantiewoning ligt op ca. 4 km van de Middellandse Zee in een leuk, gezellig domaine met zwembad. De geschakelde woning ligt op een domaine met ongeveer 100 woningen. Een deel van de woningen is permanent bewoond, een ander deel is in gebruik als vakantiewoning door o.a. Nederlanders, Belgen, Zwitsers en Fransen. De woning beschikt o.a. over gratis wifi-internet, airconditioning en een flatscreen satelliet-TV met alle Nederlandse zenders.
De woning heeft een tuin met een terras op het zuiden met zonnescherm, een eettafel en stoelen. Tevens is er een terras op het westen met een loungehoek met een grote parasol. Er is een buitenkeuken met een electrische kookplaat en een electrische barbecue/grill. Ook is er een wasmachine, een afwasmachine, een koelkast met vriesvak en een oven in de woning aanwezig.

Er is een tweepersoonsslaapkamer en er zijn twee één-persoonsslaapkamers (waarvan één met een onderschuifbed), een woonkamer/keuken en een badkamer met apart toilet. Het woonoppervlak bedraagt in totaal ca. 40 m2. De grootte van de tuin is 50 m2. Op 75 meter loopafstand vindt u het zwembad, dat alleen toegankelijk is voor de bewoners van het domaine. De woning ligt in het autovrije gedeelte van het domaine. De priveparkeerplaats is op 25 meter.

Op 250 meter bevindt zich een kleine dorpskern met o.a. een supermarkt, diverse winkels en een prima restaurant. Fréjus/St Rafael is bekend door haar prachtige zandstranden, de Romeinse overblijfselen, de haven en boulevards. Het klimaat is in dit gedeelte van de Cote d'Azur zeer goed, ook in het voor- en najaar. Zelfs in de winter is de temperatuur aangenaam. Het Estérelgebergte begint op 1,5 km afstand. Hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Cannes en St. Tropez liggen dichtbij. Dagelijks gaan er veerboten vanuit St Rafael! Er zijn twee golfbanen nabij, waaronder de bekende golfbaan van Valescure. Tennisbanen op ca. 500 meter. De jongeren hoeven zich niet te vervelen; Fréjus/St Rafael is bekend om zijn terrasjes en kroegjes. Op sportief gebied is er veel te doen; er is o.a. jetski-, surfplank- en zeilbootverhuur, parasailing en er zijn duikcursussen.