Start
Info over mezelf
Tonpraten
Clowns Yoko & Ono
Contact
Foto's en Filmpjes


Clowns Yoko & Ono

De clowns Yoko & Ono zijn afkomstig uit Hilvarenbeek en spelen niet beroepsmatig. Toch kun je wel zeggen dat de clowns Yoko en Ono zorgen voor een optreden met een professionele uitstraling.


 

 

De programma's

Algemeen programma:

Yoko & Ono hebben jaren hun voorstellingen samengesteld aan de hand van reacties uit het publiek. Tijdens de voorstelling wordt afhankelijk van de reacties het volgende onderdeel gekozen. Een programma op maat dateventueel als mobiele act te gebruiken is. Geschikt voor jong en oud.

 

Circus programma:

Yoko & Ono komen uit het circus en dat willen ze de kinderen laten weten ook. Jongleren, Chinese bordjes, liedjes en trucs, allemaal in het teken van het circus. Een programma voor een breed publiek.

 

Dierenshow:

Alle onderdelen in dit programma hebben het thema "dieren". Een programma vol liedjes en trucs waarin dieren verschijnen en weer verdwijnen. Een programma dat vooral leuk is voor kinderen van 4 tot 9 jaar. Ono is trouwens het enige echt levende beest in dit programma.

 

Sinterklaas programma:

In deze voorstelling halen de clowns dolle fratsen uit. Trucs met pietjes en Sinterklaasafbeeldingen. Ook zingen Yoko & Ono samen met de kinderen (nieuwe) liedjes. Een programma dat zij graag spelen voor gelovige kinderen en het liefst niet in de zomer.

 

Clowns Yoko & Ono

013 505 1784

Start | Info over mezelf | Tonpraten | Clowns Yoko & Ono | Contact | Foto's en Filmpjes

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 07/18/07