Betaalde e-mails


Zinngeld

Per e-mail: 10 of 15 Zinns
Dit komt overeen met €0,01/€0,015. Je krijgt redelijk veel e-mailtjes bij ZinnGeld. Bovendien kan je op wat andere manieren geld verdienen. Je kan extra Zinns verdienen door te chatten of te reageren op forumberichten. De opbrengsten per e-mail zijn lager dan bij EuroClix, maar je krijgt veel meer e-mailtjes. Dit bedrijf is nog redelijk nieuw (nieuwer dan MailEuros) en dus kan je er nog makkelijk referrals voor vinden.

Let op: ze zijn net overgestapt op een nieuw systeem en een nieuwe site. Het ziet er super uit! Het lijkt erop dat dit een blijvertje is. Wees snel, je krijgt nu bij aanmelding een cadeaubon voor Weekendcompany van €15,- en je maakt kans op een laptop!!
Je krijgt 25% van de verdiensten van direct aangebrachte leden en 5% van de indirect aangebrachte leden tot niveau 3.
Zodra je €5 (!) hebt verdiend, storten ze het op je bank- of girorekening.
Klik hier om je aan te melden voor ZinnGeld

SurfRace

Per e-mail: €0,01 of €0,02
Je krijgt redelijk vaak e-mailtjes bij SurfRace. Je verdient nog sneller geld door op hun site op zogenaamde klikbanners te klikken. Hiermee bezoek je dus eigenlijk bepaalde sponsoren waarna je een simpele vraag over de bezochte site moet beantwoorden. Bovendien hebben ze een gedeelte waarbij je betaald wordt om quizzen te maken. Momenteel zijn ze dat gedeelte aan het verbeteren, maar het zal spoedig weer beschikbaar zijn. SurfRace is recentelijk in een nieuwe jas gestoken en ziet er nu erg professioneel uit. Door de lage uitbetalingsgrens van €2,-, is het voor iedereen mogelijk om snel tot een uitbetaling te komen!
Je krijgt 10% van de verdiensten van direct aangebrachte leden en 5% van de indirect aangebrachte leden tot en met niveau 4.
Zodra je €2 (!!!) hebt verdiend, storten ze het op je bank- of girorekening.
Klik hier om je aan te melden voor SurfRace

Geldregen

Per e-mail: €0,01
Deze is enorm veelbelovend! Je zal redelijk veel betaalde e-mails ontvangen van Geldregen. Dit jonge, maar ambitieuze spaarprogramma gaat hoge ogen gooien. Spaar voor geld of cadeaubonnen!
Er zijn wel 5 (!) referral-lagen. Voor de mensen die jij aanbrangt krijg je 1/2 Euro PLUS 25% van hun verdiensten! Ook ontvang je al gratis 1/2 Euro bij aanmelding.
Zodra je €10 hebt verdiend, storten ze het op je bank- of girorekening.
Klik hier om je aan te melden voor Geldregen

Euroclix

Per e-mail: 10 Clix
Dit komt overeen met €0,10 per e-mail. Ook is er de mogelijkheid om je aan te melden voor verschillende programma's wat ook Clix oplevert. Euroclick is al een redelijk lang bestaand programma en dus zijn er veel verschillende extra manieren om de Clix binnen te halen. Bijvoorbeeld sites bezoeken, spullen kopen of aanmelden voor nieuwsbrieven.
Voor elke referral die je aanbrengt, krijg je 100 Clix.
Zodra je 1000 Clix (€10) hebt verdiend, storten ze het op je bank- of girorekening.
Klik hier om je aan te melden voor Euroclix

MailEuros

Per e-mail: €0,02
Een gloednieuw Nederlands bedrijf. Je kan nu één van de eersten zijn die zich hier aanmeldt. Voor het aanmelden krijg je al €1,- Dat is mooi meegenomen lijkt me. Je krijgt geld voor referrals tot wel 5 niveaus diep. Dat kan flink aantikken.
Je krijgt 10% van de verdiensten van direct aangebrachte leden, hetzelfde geldt voor indirect aangebrachte leden t/m laag 4. De indirect aangebrachte leden op laag 5 leveren je nog eens 20% op.
Zodra je €5,- hebt verdiend, storten ze het op je bank- of girorekening.
Klik hier om je aan te melden voor MailEuros

EuroFabriek

Per e-mail: circa €0,02
Dit is een bedrijfje dat erg veel mailtjes verstuurd. Zonder ooit enige referrals te werven, is het halen van een uitbetaling toch goed mogelijk ondanks de redelijk hoge uitbetalingsgrens van €12,50. Ik ben al twee maal uitbetaald.
Je krijgt ook betaald voor je eigen referrals en zelfs de referrals van jouw referrals. Tot wel 7 niveaus diep! Bovendien krijg je voor het aanmelden een bonus van €1!
Zodra je €12,50 hebt verdiend, kan je uitbetaling aanvragen (per bank).
Klik hier om je aan te melden voor EuroFabriek[ Home | Top 5 | Betaalde e-mails | Betaalde onderzoeken | Betaald surfen | Website promotie | Links | Contact ]