Prijzen 4 persoonshutten
Indien U zelf geen linnengoed meeneemt  kunt U dat bij ons huren: dit is een dekbed + overtrek,  kussen + sloop en handdoeken.  Prijs per persoon p/dag: Nok 25,- ( 3,50 )
Prijzen caravan en camper: Nok 70,--  ( 9,50) Stroom Nok 10,-- ( 1,50)

Mocht U besluiten bij ons te overnachten dan kunnen wij U eventueel kostenloos helpen bij het samenstellen van een rondreis door dit deel van Noorwegen. Tevens verhuur van Jeu de Boules ballen. 

  • Iedere dag s'zomers
  • Booking: 06-33928558
  • Plaats : "Olstua"  hytte og opplevelser. Open van 19 mei tot 14 augustus
  • Sauna :  Houtgestookte sauna Tijdsuur: ongelimiteerd. Nok 50,-- per persoon
  • Cursus Vliegvissen: 225,-- / 7uur ongeacht het aantal personen 
  • (prijs is afhankelijk van de koers /Nok)
Trekkerstent:  Nok 40,- ( 5,50 ) Het veld voor trekkerstenten is mooi gelegen direkt naast de Glomma en uitermate geschikt voor een spelletje Jeu de Boules   
Klik voor vergroting

Klik om de foto te vergroten...

Klik om de foto te vergroten...

Klik om de foto te vergroten...

Klik om de foto te vergroten...

Klik om de foto te vergroten...

Klik om de foto te vergroten...

Klik om de foto te vergroten...Voor informatie over vakantie's 2010 - 2011 klikt U hier
* Hytta "Olstua"  is ingericht voor 4 personen en heeft een keukenuitrusting, koelkast, koffiezetapparaat,  servies en bestek, woon/eetkamer met verwarming en  2 stapelbedden. Tuinmeubels en uitzicht op de "Glomma". Deze hut verhuren wij voor Nok 325,- per nacht  (   43,-- )inclusief eindschoonmaak en  keukendoeken . Utedo (buiten WC) en BBQ

 

 

Prijslijst "Olstua" Camp og hytte
Klik hier voor een verklaring van de symbolen

 

 

 

U kunt zowel met Euro's alsmede met Noorse en Zweedse Kronen betalen

 

 

 

 

 

 

 

 

Reserveren van de hut is mogelijk. Indien U reserveert voor een overnachting houden wij de hut tot 20.30 uur voor U vrij. Na deze tijd zal de hut weer de vrije verhuur ingaan. Wij berekenen geen reserveringskosten.
* Een veilige en goedkope overnachting van 19.00 uur-10.00 uur?  Ook dat kan bij ons. Onze ligging  is ideaal voor een Quickstop voor zowel camper als auto met caravan. Tussen 19.00 uur s'avonds en 09.30 uur de andere morgen kunt u bij ons voor Nok 40,-- ( 5,50 ) overnachten, uw afval storten en afvalwater lozen, vers drinkwater opslaan en gebruik maken van de overige faciliteiten.
Wilt U de hut voor meerdere dagen huren dan wordt  reserveren aanbevolen.( 4 overnachtingen = 3 betalen)  Hecht U veel waarde aan privacy dan bent U hier op het juiste adres. Wij spreken Nederlands, Noors, Duits en Engels.