Welkom op de genealogische site van de familienaam Feunekes en de familienaam Meendering

Het overzicht is nog lang niet volledig en bevat hier en daar nog een foutje. Mocht u aanvullende gegevens hebben of over foto's van familieleden beschikken dan verneem ik dat graag via deze mailbox

Alle gevonden personen met de familienaam Feunekes en van degenen die met hen gehuwd zijn (geweest) is verwerkt met behulp van

Aldfaer is een krachtig, gebruikersvriendelijk en zeer uitgebreid Nederlandstalig Windows programma voor het vastleggen van alle stamboomgegevens.
Op één overzichtelijk scherm staan de belangrijkste gegevens van de persoon, inclusief de ouders, huwelijken, kinderen, broers en zusters, notities, leeftijd bij belangrijke familiegebeurtenissen en foto's.

Inmiddels gaat de historie van de naam Feunekes terug tot begin 1700, wanneer er melding wordt gemaakt van de geboorte van de ouders van ene Harms Harm Feunekes.

De gegevens van de familienaam Meendering zijn overgenomen uit het boek Genealogie van de Familie Meendering te Westerwolde, geschreven door G. Luth en uitgegeven in 1994; ISBN 90-802073-1-4.

Het overzicht is geheel herzien en bevat nu alleen de mannelijke lijn van de familienamen Feunekes, Koudijs, van der Luijt en Meendering voor zover die uiteindelijk samenkomen bij het huwelijk van Henk Feunekes en Heleen Koudijs.

U kunt ook alle gevonden informatie (versie 6 april 2016) bekijken.

Copyright © Henk Feunekes
Laatste wijziging: 06-04-2016