Menu:

Updates:

30 april 2008:
Eerste foto's toegevoegd

29 april 2008:
Basis gelegd voor nieuwe site

februari 2008:
Oude site offline

juni 2001:
1e versie fotosite online

LET OP: deze site wordt niet meer bijgewerkt en komt binnenkort, als fotowebsite, te vervallen. De nieuwe site is www.byrman.nl, dus pas de link in uw favorieten aub aan.

Dank voor uw bezoek en veel kijk- en ook meer leesplezier op de nieuwe website.


Welkom op mijn site

Op deze site wordt kort en overzichtelijk een indruk gegeven van mijn werk van de jaatste jaren. Mijn gehele werk omvat een periode van ruim 30 jaar. Ik ben begonnen met fotografie in 1975 en heb in 1983 een opleiding voor modelfotografie gevolgd. Tegenwoordig doe ik dat nauwelijks meer. Daar ik geen eigen studio meer heb fotografeer ik veelal op locatie, in heel Nederland en soms daarbuiten.

Op mijn website vind je voorbeelden van het werk dat ik heb gemaakt als zowel hobbie- als vakfotograaf. Veel van mijn werk is stock fotografie; fotograferen en laten weten dat je bepaald beeldmateriaal hebt in de hoop dat andere dat kunnen gebruiken. Fotografie-opdrachten voer ik voornamelijk uit voor bedrijven en soms voor uitgeverijen of reclamebureau's. Daarnaast ben ik, indien mijn agenda het toestaat, altijd bereid om mij voor goede doelen in te zetten.

Toen ik begon met mijn foto's op het web te tonen was er alleen nog maar HTML. Er was geen Java, geen Shockwave en geen Flash. Er was helemaal niets anders dan HTML. En het was daarom, en vanwege mijn onbekendheid met alles wat er sinds die tijd bijgekomen is, dat ik tot nog maar een paar maanden geleden een website had die geheel gebasserd was op HTML 1.0

Omdat ook deze nieuwe website weer geheel zelf is gemaakt (op basis van een bestaand template) kan het zijn dat er hier en daar nog zaken niet goed werken of verbeterd zouden kunnen worden. Schroom niet om een mailtje te sturen. Sterker nog; ik wil graag dat u een mailtje stuurt. Als de opmerking ook een (hint in de richting van een) oplossing bevat dan ben ik helemaal gelukkig. Ik zou zeggen neem de tijd, ga er voor zitten en kijk eens rond. Veel plezier.

Als je, na het zien van mijn werk, vragen hebt over opdrachtfotografie of andere zaken, mail of bel me dan. Mijn gegevens vind je onderaan iedere pagina.

Fred Byrman, fotograaf

Example image - aligned to the right

Deze site is nog onder constructie en een deel van de links zijn dus nog niet actief. Excuses voor het ongemak.

 

 

 

 

Contact gegevens:

Fred Byrman
06-51115654
info@byrman.com

hit counters
hit counter