"PARENTEEL VAN DIRK VAN DER WILT EN ADRIAANTJE VAN GELDER"Fazant Op 17 December 1899 werd te IJsselmonde mijn opa Dirk van der Wilt geboren. Hij was het derde kind van Hendrik van der Wilt en Elizabeth Dirkje de Jong. Er werden nog vier kinderen uit dit huwelijk geboren. Bij het laatste kind is Elizabeth Dirkje de Jong in het kraambed overleden. Ook dit laatste kind, een meisje, is tijdens de bevalling overleden. Mijn opa vertelde altijd dat zijn moeder met dit kind in haar armen in de kist lag.
Mijn oma Adriaantje van Gelder werd op 24 juni 1899 te Ridderkerk als dertiende kind van Leendert van Gelder en Anna Pieternella Oosthoek geboren. Na mijn oma zijn er nog twee kinderen bijgekomen.
Op 21 September 1926 huwde Dirk van der Wilt met Adriaantje van Gelder. Uit dit huwelijk zijn zes kinderen geboren. Hun tweede kind is op zeer jonge leeftijd overleden.
Samen kregen ze tien kleinkinderen en inmiddels zijn er al meer dan tien achterkleinkinderen geboren.
Dirk van der Wilt overleed op 17 Maart 1987 te Rotterdam. Adriaantje van Gelder overleed op 100-jarig leeftijd te Zwijndrecht op 7 Novemder 1999.
Hazelaar
Door op de link met het vergrootglas te klikken krijgt u een parenteel van Dirk van der Wilt en Adriaantje van Gelder te zien. Een parenteel is een genealogie waarbij je zowel de mannelijke als de vrouwelijk lijn volgt.

Robinia
Robinia


punt Door hier vergrootglas op de link te klikken krijgt u de parenteel van Dirk van der Wilt en Adriaantje van Gelder te zien.


punt Door hier op de link te klikken krijgt u een pagina met een overzicht van foto's.


punt Door hier op de link te klikken krijgt u het in memoriam van Adriaantje van Gelder te zien dat Ada van der Hurk, de kleindochter van haar, bij de begrafenis heeft voorgelezen. Hierna is onze moeder, oma en overgrootmoeder door zes van haar kleinkinderen naar haar laatste rustplaats gebracht.


punt Door hier op de link te klikken komt u op de homepage van mijn nicht Ada van den Hurk terecht. Op deze hompage die ook geheel aan de genealogie is gewijd komen de volgende familienamen voor: van den Hurk, van der Pligt en Baars.

terug naar openingspagina