"KWARTIERSTAAT VAN INGEBORG, WALTHER EN NATHALIE VAN DEN HOEK"Vink De kwartierstaat die u kunt zien is vanuit onze kinderen, Ingeborg, Walther en Nathalie van den Hoek gemaakt.
In de afgelopen jaren hebben we heel veel gegevens van voorouders in de archieven gevonden. Het is een onbegonnen zaak om zelf alles in het archief op te zoeken. Zeker als je een zo groot mogenlijke kwartierstaat wilt maken met zoveel mogelijk aanvullende informatie.
Er is in de afgelopen jaren al naar zoveel familienamen onderzoek gedaan. Waarom zouden wij dan zelf weer het wiel moeten uitvinden.
Wij probeer daarom op het internet naar voor ons bekende namen te zoeken. Soms kom je ook een boek of een artikel tegen met een naam die ons bekend voor komt. En dan kan het gebeuren dat je dan ineens aansluiting vindt. Hebben wij die aansluiting dan probeer wij in contact te komen met de makers van die genealogie om tot een uitwisseling van gegevens te komen. Het is ook al een aantal keren gebeurd dat iemand zelf met ons contact heeft opgenomen omdat hij aanvullingen voor ons had.
Wilde Rije

Een grote bron van informatie is ook de CD-rom 50 Jaar Ons Voorgeslacht van de Zuidhollandse Vereniging voor Genealogie "Ons Voorgeslacht".
Een andere grote bron van informatie is de CD-rom Studiegroep Genealogie "Westland". Op deze CD-rom staan de Burgerlijken Standen van het hele Westland. Tevens staan alle DTB's van het hele Westland op deze CD-rom.
Door hier op de link te klikken komt u op de site van de Studiegroep Genealogie Westland terecht. Hier staat vermeld u hoe u deze CD-rom kunt bestellen.Door hier op de link te klikken krijgt u een lijst te zien van wie de gegevens in onze kwartierstaat al zo afkomstig zijn.
Zomereik
Zomereik

punt Door hier Zandloper op de link te klikken krijgt u de kwartierstaat van Ingeborg, Walther en Nathalie van den Hoek te zien.


punt Door hier op de link te klikken krijgt u een pagina met een overzicht van foto's.

terug naar openingspagina