"KWARTIERSTAAT VAN INGEBORG, WALTHER EN NATHALIE VAN DEN HOEK"Bron vermelding

 1. (kwartier 18)
  Voor de voorouders van Willem van Es, geboren op donderdag 20 oktober 1859 te Maassluis, is onder ander gebruik gemaakt van gegevens van Anton van Doren wonende te Almere, die door hem aan mij ter beschikking zijn gesteld.

 2. (kwartier 23)
  Voor de voorouders van Anna Pieternella Oosthoek, geboren op zaterdag 12 september 1857 te Katendrecht, is gebruik gemaakt van gegeven van Jo van Gelder wonende te IJsselmonde en zijn zoon Hans van Gelder wonende te Bolnes gem. Ridderkerk, die door hen aan mij ter beschikking zijn gesteld.

 3. (kwartier 26)
  Voor de voorouders van Alexander van der Kaaij, geboren op donderdag 21 Januari 1869 te 's-Gravenzande, is gebruik gemaakt van gegevens van P.A. Schelling wonende te Rijswijk, die door hem aan mij ter beschikking zijn gesteld.

 4. (kwartier 34)
  Voor de voorouders van Lucas Hummelman, geboren op dinsdag 13 Januari 1829 te Maassluis, is gebruik gemaakt van gegevens van Wim Hummelman wonende te Rotterdam, die door hem aan mij ter beschikking zijn gesteld.

 5. (kwartier 40)
  Voor de voorouders van Hendrik van der Wilt, geboren op zaterdag 24 April 1824 te IJsselmonde, is gebruik gemaakt van de gegevens van Dhr Jan Kooy wonende te Ridderkerk, die door hem aan mij ter beschikking zijn gesteld.

 6. (kwartier 44)
  Voor de voorouders van Arie van Gelder, landbouwer, geboren op vrijdag 21 Juli 1826 te Charlois, is gebruik gemaakt van gegeven van Jo van Gelder wonende te IJsselmonde en zijn zoon Hans van Gelder wonende te Bolnes gem. Ridderkerk en van gegevens van Jan van Gelder wonende te Ridderkerk, die door hem aan mij ter beschikking zijn gesteld.

 7. (kwartier 46)
  Voor de gezins samenstelling van Arij Oosthoek, herbergier, overman, geboren op woensdag 26 Oktober 1825 te Katendrecht en Angenita Verschoor koffiehuishoudster, geboren op zaterdag 5 November 1825 te Katendrecht is gebruik gemaakt van gegevens die mij door Vincent Gerlach ter beschikking zijn gesteld.

 8. (kwartier 73)
  Voor de voorouders van Barbera Groenheide, gedoopt op woensdag 28 September 1791 te Pijnacker, is gebruik gemaakt van het artikel "Het Delflandse Geslacht Groenheyde door J. Heemskerk" verschenen op de CD-rom: "50 Jaar ons Voorgeslacht" van de Zuidhollandse Vereniging voor Genealogie "Ons Voorgeslacht".

 9. (kwartier 115)
  Voor de voorouders van Johanna Buis, geboren op dinsdag 6 novemder 1838 te Hoogeveen-Rijnland is gebruik gemaakt van de gegevens van Dhr. A. Stoorvogel wonende te Maassluis, die door hem aan mij ter beschikking zijn gesteld.
  Hij heeft onderzoek gedaan naar de nakomelingen van Jan Willemsz. Stoorvogel, geb. 1631, overl. circa 1698
  Door hier op de link te klikken komt u op de homepage van Dhr. A. Stoorvogel terecht.

 10. (kwartier 139)
  Voor de voorouders van Johanna van der Noll, gedoopt op zondag 23 December 1759 te Monster, is gebruik gemaakt van de gegevens van Dhr. E. P. van der Noll, die door hem aan mij ter beschikking zijn gesteld.

 11. (kwartier 220)
  Voor de voorouders van Arie van Rijn, geboren op zondag 7 Februari 1773 te īs Gravenzande, is gebruik gemaakt van de gegevens van Dhr. Jan van Rijn wonende te Goes, die door hem aan mij ter beschikking zijn gesteld.

 12. (kwartier 224)
  Voor de voorouders van Cornelis Splinter, geboren op vrijdag 3 Oktober 1783, gedoopt op zondag 5 Oktober 1783 te Zwammerdam, is gebruik gemaakt van de gegevens van Mw. Joke Brugmans-van Santen, die door haar aan mij ter beschikking zijn gesteld.

 13. (kwartier 409)
  Voor de voorouders van Sara MUSQUETIER, gedoopt op zaterdag 13 September 1738 te Leiden, is gebruik gemaakt van de gegevens van Dhr. A. G. Musquetier wonende te Sneek, die door hem aan mij ter beschikking zijn gesteld.

 14. (kwartier 1696)
  Voor de voorouders van Benjamin Boers, geboren op woensdag 14 November 1688 te 's-Gravenhage, is gebruik gemaakt van het artikel "Wapenzegels van de Westlandes familie Boers door D. van Baalen" verschenen op de CD-rom: "50 Jaar ons Voorgeslacht" van de Zuidhollandse Vereniging voor Genealogie "Ons Voorgeslacht".

terug naar inleiding