Welkom bij Steck Administraties.

Voor veel zelfstandig ondernemers is de boekhouding of administratie niet iets wat ze met veel plezier doen. Door het uitstellen hiervan wordt dit vaak op het laatste moment even snel gedaan. Op dat moment is meestal al veel vergeten, of zijn betalingstermijnen reeds vervallen. Waardoor u of met hoge boetes te maken krijgt of in de problemen raakt. Hierdoor heeft u niet de rust of ontspanning die u graag zou willen hebben. U kunt uw administratie ook voor u laten verzorgen.

Steck Administraties is opgericht door Stella Eckhardt om ondernemers, ZZP-ers en freelancers te ondersteunen bij hun boekhouding. Zij is iemand die graag ziet dat uw papieren op orde komen en dit ook blijven. Door haar brede ervaring met zowel "standaard" administraties als achterstallige of "niet-standaard" administraties kan zij u in elke situatie van dienst zijn.
Het prettigste dat u kunt hebben is een ordelijke administratie: dit geeft rust, inzicht en overzicht. Hierdoor kunt u betere beslissingen nemen wat betreft investeringen en/of uitgaven. Maar u voorkomt hiermee ook hoge aanslagen van de belastindienst of boetes wegens te laat betalen.

Bespaar uzelf die frustraties en laat uw administratie verzorgen. Dit scheelt in ieder geval tijd, en kan u geld besparen of zelfs opleveren.