Wil je zelf leren hoe je Reiki kunt toepassen om jezelf en anderen te helen, dan kun je een Reiki-cursus volgen. Je kunt bij mij terecht voor de cursussen Reiki 1 en Reiki 2. Wanneer ik het idee heb dat zowel ik als een cursist hier klaar voor is, dan zal ik ook Reiki 3-cursussen gaan geven.

De data van mijn Reiki-cursussen zijn te vinden in de agenda op deze site. Wanneer er geen cursus gepland staat, of als de geplande data voor jou niet uitkomen, kun je altijd contact met me opnemen om een andere datum te plannen.

Heb je zelf een zaaltje tot je beschikking of wil je bij jou thuis een Reiki-cursus organiseren? Neem dan contact met mij op, want ook dat is mogelijk!

Wil je meer weten over Reiki, klik dan hier.

Cursus Reiki 1

Last minute-aanbieding voor de cursus Reiki 1 op 19 en 20 juni: slechts 75 euro!

De Reiki 1-cursus duurt een weekend, ofwel 4 dagdelen. Tijdens dit weekend leer je over Reiki volgens de traditionele methode van dr. Mikao Usui. Je krijgt wat mee over de oorsprong, maar we werken voornamelijk aan de praktijk. Je leert de handposities voor de voor- en achterkant van het lichaam, zodat je aan het einde van de cursus weet op welke manier je jezelf en anderen kunt behandelen met Reiki. Om de Reiki te laten stromen ontvang je in het weekend in totaal vier inwijdingen. Je zult merken dat de energie na elke inwijding krachtiger wordt.

Naast de inwijdingen en het leren van de handposities wordt er, onder anderen aan de hand van meditatie en gesprekken, gewerkt aan je spirituele groei. Ook de vijf grondbeginselen van Reiki, volgens Usui, komen hierbij aan bod.

Bij de Reiki 1-cursus is koffie en thee en twee keer een lunch inbegrepen. Na afloop van het weekend krijg je een cursusmap mee naar huis waarin je alles nog eens na kunt lezen. Bovendien ontvang je een certificaat als bewijs voor het afronden van de Reiki 1-cursus.

Bijdrage: € 125,00

Cursus Reiki 2

De Reiki 2-cursus duurt drie dagdelen. Deze kunnen in een weekend worden gegeven of drie achtereenvolgende avonden. Bij Reiki 2 krijg je één inwijding. Tijdens deze cursus leer je de symbolen uit de traditie van dr. Usui, die het mogelijk maken om Reiki te sturen 'door tijd en ruimte'. Dit houdt onder meer in dat je Reiki-behandelingen op afstand kunt geven.  Naast deze symbolen leer ik je ook zes extra symbolen uit de Tera Mai-Reiki, die ik ook van mijn master heb geleerd en die erg handig kunnen zijn in verschillende stuaties.

Bij de Reiki 2-cursus is koffie en thee en een keer een lunch (wanneer de cursus in een weekend wordt gegeven) inbegrepen. Na afloop van de cursus krijg je een cursusmap mee naar huis waarin je alles nog eens na kunt lezen. Bovendien ontvang je een certificaat als bewijs voor het afronden van de Reiki 2-cursus.

Bijdrage: € 145,00

Terug naar 'Teachings'