‘De jaarfeesten in de hekserij’ is een schriftelijke cursus die de basis van de jaarfeesten behandelt, zoals deze in de hekserij worden gevierd. Ongeveer twee weken voorafgaand aan elk jaarfeest krijg je de cursusstof en het bijbehorende huiswerk per e-mail toegestuurd. De stof bevat een uitleg over de herkomst van het betreffende jaarfeest, de symboliek ervan en natuurlijk ideeën over hoe je als heks de verschillende jaarfeesten kunt vieren. Aan het einde van elk hoofdstuk kun je alle elementen en symbolen die corresponderen met het jaarfeest op een rijtje vinden, zodat je deze zelf kunt gebruiken bij het schrijven en uitvoeren van een jaarfeest-ritueel. Want dit ga je helemaal zelf doen!
Het 'huiswerk', dat bij elke les wordt gegeven, bestaat uit een aantal meerkeuze vragen en een aantal oefeningen en opdrachten, en open vragen die je dient te beantwoorden. De meerkeuze vragen helpen je de informatie over het jaarfeest goed in je op te nemen en de andere vragen en opdrachten helpen je bewust stil te staan bij de tijd van het jaar en leren je hoe je zelf een jaarfeest kunt vieren. Ook bij het nakijken van de antwoorden wordt er dus niet puur op de feiten gelet, maar vooral op het inzicht en ontwikkeling van de cursist.

Bijdrage: € 49,00 (eenmalig).

Wanneer je je hebt aangemeld voor de cursus, krijg je een bevestiging per e-mail, waarin staat uitgelegd hoe je het lesgeld dient over te maken. Wanneer je bijdrage binnen is, krijg je hier opnieuw een bevestiging van per e-mail en krijg je de lesstof van het eerstvolgende jaarfeest toegestuurd. Als het eerstvolgende jaarfeest te dichtbij is, kan het zijn dat je de lesstof voor het volgende jaarfeest krijgt toegestuurd, in verband met de tijd die je nodig hebt om de les te bestuderen en het 'huiswerk' te maken.

Terug naar 'Teachings'