Ik ben Layla. Al mijn hele leven houd ik mij bezig met spiritualiteit, de natuur, alternatieve geneeskunde en paranormale activiteiten. Om verschillende alternatieve en spirituele behandel- en geneeswijzen onder de knie te krijgen heb ik enkele cursussen gevolgd, veel gelezen en ervaring opgedaan door vrienden en familieleden te behandelen en later ook mensen buiten de vriendenkring.

Op mijn veertiende kwam ik erachter dat ik een heks ben. Hekserij is een eeuwenoude heidense natuurreligie, die al bestond voordat het christendom er was. Een natuurreligie wil zeggen: een religie die gebaseerd is op de (krachten van de) natuur. Want Heksen werken samen met de natuur en vr de natuur.

Als Heks geloof ik in de kracht van Avalon, vandaar de naam Teachings of Avalon. Magie en rituelen zijn onderdeel van de religie die ik aanhang. Net als mijn kennis van verschillende alternatieve behandelmethodes en andere disciplines, zoals de tarot, gebruik ik ook mijn kennis van magie en rituelen om anderen hulp te bieden.
Wil je hier meer over weten, dan kun je in het menu links op 'Rituelen' klikken. Als je meer wilt weten over de cursussen die ik geef, kun je klikken op 'Teachings'.

Ik ben in het bezit van de volgende diploma's/ certificaten:

Kruidenleer - Civas  
Kristaltherapie - Civas  
Reiki 1 - De Driehoek  
Reiki 2 - De Driehoek  
Reiki 3/ Master - De Driehoek   
Gesprekstherapie - Civas  
Specialisatie Gesprekstherapie/ Counseling - Civas 

~ Dit ben ik bij Chalice Well in Glastonbury, Engeland.~